Beats and Bars

Bruiloft

shutterstock_86605813

bruiloft

glimlach van begin tot eind

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Gefeliciteerd! Een bruiloft is een prachtige en onvergetelijke dag.

Partycentrum Beats and Bars is een prachtige locatie om te trouwen, waar u samen met uw gasten uw bruiloft tot een onvergetelijke dag kunt maken. Het voor ons geen probleem om een maatwerk oplossing te bieden, bespreek uw wensen met ons! Ons team zal u een onvergetelijke dag en avond bezorgen!

Ceremonie

Als onderdeel van ons totaalplaatje verzorgen we ook de huwelijksceremonie. Onze moderne locatie leent zich uitstekend voor een intieme en sfeervolle huwelijksceremonie. Het complete feest op één locatie in een intieme sfeer vol gezelligheid.

Receptie

Intiem en sfeervol

Zo veel gasten die tijdens de trouwdag toch even willen komen feliciteren en toosten op een mooie toekomst. Een receptie kan op verschillende manieren worden verzorgd. Bij ons is er ruime keuze voor een gezellige receptie. Een all-in arrangement of een eigen samenstelling geheel naar wens.

Huwelijksfeest

Glimlach van begin tot eind

Een onvergetelijke bruiloft tot in de puntjes verzorgd. Stelt u zich eens voor… Uw gasten druppelen binnen, er staat iets moois te wachten, de voetjes gaan van de vloer en de eerste deuntjes komen uit de speakers. Bij ons beleeft u een fantastisch huwelijksfeest. Onze ervaring zorgen ervoor dat u alleen nog maar hoeft te genieten. Samen met u maken wij er een onvergetelijke avond van. Het team van Beats and Bars gaat graag met het aanstaande bruidspaar om de tafel zitten om tot een passende planning voor dit onvergetelijk feest te komen. Wij verzorgen desgewenst lunch, diner, hapjes en drankjes tijdens het feest, een warm en/of koud buffet. De zaal is zo in te delen dat deze voor zowel grotere als kleinere groepen altijd gezellig is. Natuurlijk besteedt Beats and Bars ook alle aandacht aan de aankleding van de feestzaal. Deze romantische zaal beschikt over een prachtige bar, een dansvloer met bijbehorende lampen, kortom: een zeer warme en sfeervolle ambiance voor uw huwelijksfeest.

shutterstock_531071716 - kopie
Informeer voor de mogelijkheden

Bericht ons

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan snel contact met ons op.

Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen