Beats and Bars

Zaalverhuur

Partycentrum Beats & Bars

Voor al uw feesten en partijen

Wij hebben een schitterende zaal en bar die u kunt huren voor uw feest. De zaal is beschikt over een airco-installatie en leent zich uitstekend voor grote feesten, maar kan ook verklein worden voor kleinere feesten. Terwijl de bar zich juist uitstekend leent voor de kleinere feesten van 30 tot 60 man. Beiden zijn voorzien van alle nodige apparatuur, maar het is toch raadzaam om duidelijk uw wensen kenbaar te maken. Mocht u iets nodig hebben dat wij niet hebben dan kunnen wij dit direct aangeven.

Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor een complete verzorging van:

Alles is mogelijk bij Partycentrum Beats and Bars te Amby-Maastricht

Faqs

Zaal (incl. bar)

Huurprijs vanaf € 450,00
per 7 uur, incl. op- en afbouw
Extra uur € 125,00

Bar

Huurprijs vanaf € 250,00
per 7 uur, incl. op- en afbouw
Extra uur € 85,00

Alles is mogelijk bij Partycentrum Beats and Bars te Amby-Maastricht.

Wilt u nog meer te weten komen over Beats and Bars, mail dan naar info@beatsandbars.nl of bel naar
+31 (0)43 363 82 18 / 363 59 06.

Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Door onze ligging aan de rand van Maastricht zijn we makkelijk te bereiken en er zijn voldoende parkeerplaatsen direct voor de deur.

Bruiloft

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Gefeliciteerd! Een bruiloft is een prachtige en onvergetelijke dag.

Partycentrum Beats and Bars is een prachtige locatie om te trouwen, waar u samen met uw gasten uw bruiloft tot een onvergetelijke dag kunt maken. Het voor ons geen probleem om een maatwerk oplossing te bieden, bespreek uw wensen met ons! Ons team zal u een onvergetelijke dag en avond bezorgen!

Feesten en partijen

Partycentrum Beats and Bars is een prachtige sfeervolle locatie voor al uw feesten, waar u samen met uw gasten uw feest tot een onvergetelijke dag kunt maken. De zaal van Partycentrum Beats and Bars is zo in te delen dat deze voor zowel grotere als kleinere groepen altijd gezellig is. Natuurlijk besteedt Beats and Bars ook alle aandacht aan de aankleding. Partycentrum Beats and Bars is een zeer warme en sfeervolle ambiance voor al uw feesten en partijen. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een passend voorstel. Leg uw wensen op tafel, alles is bespreekbaar. 

Personeelsfeest

U wilt een personeelsfeestje organiseren en u wilt eens iets anders? Kom dan naar Beats and Bars. De sfeervolle zaal van Beats and Bars ligt aan de rand van Maastricht en is uitstekend te gebruiken voor diverse aangelegenheden. Wees eens origineel en organiseer bijvoorbeeld een leuke dansworkshop!

Tevens kunt u aan onze bar een lekker drankje nuttigen. Wilt u ook nog een hapje eten? Geen probleem. U bent bij ons van harte welkom.