Beats and Bars

Wedstrijd Crews

HipHop Crews

Wedstrijd Teams

Naast de reguliere HipHop clubs heeft DS Beats and Bars een aantal wedstrijdteams. Deze zijn speciaal voor getalenteerde en gemotiveerde dansers. Dit zijn crews die vaak meerdere uren per week getraind worden door de choreografen om mee te doen aan verschillende nationale en internationale danswedstrijden. De teams zijn ingedeeld op leeftijd en niveau, waarbij vooral wordt gewerkt aan gevoel voor muziek, het leren van verschillende dansstijlen, teamwork, techniek, inleving, uitstraling en zelfvertrouwen.

Wil je graag in een wedstrijdteam? Heb je alles in je mars om deel te nemen aan wedstrijden? Dan mag je altijd contact met ons opnemen en eens komen kijken naar een van de trainingen.

IMG_20191103_173903_109

Overzicht van de Crews

The Ultimate Project

Doorlopend

Maandag 19:00 – 20:00 uur
Donderdag 19:00 – 20:00 uur

Power Crew

Doorlopend

Vrijdag 18:00 – 19:00 uur
Zaterdag 12:45 – 13:45 uur

The NExt Generation

Doorlopend

Zaterdag 9:30 – 10:30 uur

Faqs

60 minuten lessen
€ 15,50 per maand p.pers.,
geen inschrijfgeld

Naast de lidmaatschap kosten, zijn er kosten voor kleding. Deze proberen we natuurlijk zo goedkoop mogelijk te houden. Daarnaast betalen wedstrijddanssers per wedstrijd de entree en eventuele vervoerskosten.

Om mee te dansen bij een van onze crews moet je een tijdje onze HipHop lessen gevolgd hebben en nog volgen. Plaatsing in een crew gebeurt na een selectie en een proeftraining.

Wij verwachten van je dat je inzet en movtivatie geeft. Bij elke training / wedstrijd / optreden aanwezig zijn. Mocht je een training niet aanwezig zijn, altijd afmelden bij de dansschool. Mocht je bij een wedstrijd of optreden niet aanwezig kunnen zijn, zo ver mogelijk van te voren afmelden bij de coach. Ben je te vaak niet aanwezig, kan je uit het wedstrijdteam geplaatst worden.

Wil je graag bij een crew?

Meld je nu aan

Aanmelden / Inschrijven is altijd mogelijk.